Jobba hos oss

Jobba hos oss


 

Redo för nya utmaningar?


 Vi vill växa och söker löpande erfarna rådgivare till något av våra kontor, Göteborg, Falkenberg eller Skåne.


Fond & Försäkringshuset är Försäkringsförmedlare som distribuerar och lämnar råd om försäkring.

Vi agerar på våra kunders uppdrag och är inte genom avtal begränsade till något eller några få försäkringsbolag. Våra uppdragsgivare är alla typer av företag, organisationer, företagsägare, kapital- och förmögenhetsägare. Vi är specialister inom sakförsäkring, företagsmotor, gruppförsäkring, liv- & pensionsförsäkring och kapitalplacering.


Liv & Pension

Din roll som Livförmedlare innebär att du kommer att ha ansvar över ett antal både mindre och större företagskunder men även att aktivt bearbeta nya kunder för att utveckla Livaffären. Du kommer att ha mycket kundkontakt, främst över telefon och mail, men även fysiska möten.

Du sätter kunden i centrum och är duktig på att skapa nya långsiktiga kundrelationer samtidigt som du är mån om våra befintliga kunder. För dig som redan har en kundstock är vi öppna för olika lösningar.

Ser gärna att du även har Swedsec-licens, för att kunna arbeta med investeringsrådgivning för företagaren och dess anställda samt förmögenhetsägare.


Vem är du?

För att trivas hos oss ska du ha stark drivkraft och en positiv inställning. Du har entreprenörsdriv,  är effektivt och tillförlitligt samtidigt som du alltid har våra kunders bästa top of mind. Vi är relativt små, så att arbeta både i team och ensam måste vara bekvämt.  I denna roll har du chansen att skapa ditt eget arbetsupplägg. Trivs du, så levererar du. 

Du har erfarenhet av rådgivning till individer och företag och är väl insatt med företagarens vardag. Liv-diplom och Insuresec är ett krav och Swedsec-licens är meriterande. 


 

Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en intressant bransch som ständigt är i utveckling. Vår organisation Tydliga anordnar löpande konferenser och internutbildningar för att trygga kompetensutveckling och främja samverkan mellan kontoren.

 

 

Tillsvidareanställning: Heltid. Vi tillämpar provanställning om 6 månader.

Sista ansökningsdag: Löpande

Tillträde: Enligt. ök.

Lön: Fast månadslön


Enligt regelverk för arbete inom Försäkringsdistribution skall särskilt utdrag ur brottsregistret lämnas vid anställningens start.


Kontaktperson:

Eddy Petersson

Mail: eddy@ffhuset.se


 Välkommen att fylla i ansökan nedan

 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
 
 

Fond & Försäkringshuset i Halland AB                                                      

Ätrastigen 5A                                                                  

311 38 Falkenberg                                                         

                                                                                                                                                                                                                                                                    

Org.nr:  556869–0373 

Växeln: 0346-65 51 65

Mail: info@ffhuset.se


Copyright © All Rights Reserved

Vi innehar F-skatt